Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Εμπόλεμη ζώνη» οι δρόμοι μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο-Οκτώ προσαγωγές

   Εμπόλεμη ζώνη κατέληξαν να γίνουν οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο αμέσως μετά το πέρας της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου καθώς υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ νεαρών και αστυνομικών όπου οι μεν εφορμούν από το εσωτερικό του ιδρύματος εκτοξεύοντας πέτρες και σωρεία βομβών μολότοφ στους δε, ενώ οι δεύτεροι κάνουν χρήση χειρομβοβίδων κρότου λάμψης και ρίχνουν νερό με ειδικό όχημα στους πρώτους προς τη μεριά του Πολυτεχνείου.

    Η όλη κατάσταση θυμίζει κάτι από «Τέξας» καθώς τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν ενώ έχουν στηθεί οδοφράγματα και υπάρχουν εστίες φωτιάς στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου.

   Στην περιοχή πετούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί συγκρούσεις αγνώστων με αστυνομικούς μπροστά στον σταθμό του μετρό στους Αμπελοκήπους κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ ενώ η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

   Τα επεισόδια σημειώθηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όταν το μπλοκ των αντιεξουσιαστών περνούσε από τη διασταύρωση Πανόρμου και Αλεξάνδρας. Τη στιγμή εκείνη, ομάδα ατόμων επιτέθηκε κατά της αστυνομικής δύναμης μπροστά στο σταθμό του μετρό με πέτρες, καδρόνια και πυροσβεστήρες.

   Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά.

  Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=E4asO2NKwKA

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή