ΠρωτοσέλιδαΛάρισα

Έλλειμμα αξίας άνω των 150.000 ευρώ εμφάνισε Θεσσαλική βιομηχανία

23 Jun 2024
Έλλειμμα αξίας άνω των 150.000 ευρώ εμφάνισε Θεσσαλική βιομηχανία

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος (Υ.Ο.Α.Β.Ε.) από κοινού με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛ.Γ.Ο.), πραγματοποιήθηκε έλεγχος, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σε βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, διαπιστώθηκε συνολικό έλλειμμα σε προϊόντα προέλευσης αγελαδινού γάλακτος 50 τόνων περίπου και συγκεκριμένα:

  • 29.247,00- κιλών αγελαδινού συμπυκνωμένου γάλακτος προέλευσης Ε.Ε.,
  • 8.280,84- κιλών αγελαδινού μπασκί προέλευσης Ε.Ε. και
  • 12.770,00- κιλών αγελαδινού βουτύρου προέλευσης Ε.Ε..

Η συνολική αξία του προαναφερόμενου ελλείμματος ανέρχεται σε 157.904,47€, κατά παράβαση του Ν.5104/2024 «Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας».

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες, για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.