Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελπίδα …«Ανάστασης» για τα Τρικαλινά εμπορικά

Σε ανοιξιάτικο ρυθμό τα καταστήματα προσπαθώντας να προσελκύσουν το καταναλωτικό ενδιαφέρον

Μπορεί να έχουμε μπροστά μας την 25η Μαρτίου, όμως ήδη οι εμπορικές επιχειρήσεις στα Τρίκαλα προσβλέπουν σε «Ανάσταση» …καταναλωτών  μιας και το διάστημα των εκπτώσεων ήταν μιας περίοδος ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι καταναλωτές, μετά τα Χριστούγεννα, ήταν αρκετά φειδωλοί στις αγορές τους, προσπαθώντας όπως αναφέρουν στο Τrikalanews.gr ιδιοκτήτες καταστημάτων, να καλύψουν βασικές ανάγκες επιβίωσης. Έτσι, εμπορικές αγορές μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, με την Άνοιξη να βρίσκει τους καταστηματάρχες σε προβληματισμό και αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η νέα σεζόν.

Πάντως, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια… Ήδη, τα Τρικαλινά καταστήματα ενδυμάτων και υπόδησης έχουν υποδεχτεί τις ανοιξιάτικες κολεξιόν (παράλληλα έχουν και σε προσφορά αρκετά χειμωνιάτικα είδη), ενώ τα πασχαλινά διακοσμητικά, λαμπάδες κοκ βρίσκονται ήδη στις βιτρίνες που κερδίζουν είναι η αλήθεια το ενδιαφέρον όσων περνούν από μπροστά τους.

Μάλιστα, όπως είπαν οι ιδιοκτήτες αντίστοιχων καταστημάτων, ήδη νονοί και νονές έχουν κάνει τις αγορές τους…Άρα, στην κατεύθυνση της διάθεσης κάτι κινείται, μένει να δούμε τι θα γίνει και σε αυτή της αγοραστικής κίνησης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή