Διαβάστε επίσηςΝομαρχιακά Νέα

«Έμπειροι» πολίτες αναλαμβάνουν δράση για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας

Φώτης Αλεξάκος, Φάνης Γέμτος και Χρήστος Τσαντήλας βγαίνουν μπροστά με θέσεις και παρεμβάσεις

5 Feb 2024

Φώτης Αλεξάκος, Φάνης Γέμτος και Χρήστος Τσαντήλας βγαίνουν μπροστά με θέσεις και παρεμβάσεις

Την πρωτοβουλία να πάρουν θέση και να παρέμβουν αξιοποιώντας την εμπειρία τους τόσο σε θεσμικά όργανα όσο και επαγγελματικές θέσεις ανέλαβαν σημαίνοντα πρόσωπα για την Θεσσαλία.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση,  πρόκειται για μια πρωτοβουλία πολιτών με εμπειρία και πολυετή παρουσία στον κοινωνικό και πολιτικό χώρο, οι οποίοι στηρίζουν την ανάγκη άμεσης υλοποίησης σχεδιασμού, δράσεων και έργων για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, καθώς και την οριστική και χωρίς άλλη καθυστέρηση υπέρβαση  εκκρεμοτήτων από το παρελθόν που συνδέονται με το θέμα των υδάτων (αποθέματα νερού, έργα Αχελώου).

Μάλιστα, αναμένεται και συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα για τον σκοπό της κίνησής τους με την ανακοίνωση να υπογράφουν οι Αλεξάκος Φώτης, πρώην Νομάρχης, πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας, Γέμτος Φάνης, γεωπόνος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) και Τσαντήλας Χρήστος, γεωπόνος, δρ. Εδαφολογίας, ερευνητής, πρ. διευθυντής Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Trikala News
Author: Trikala News

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.