Άρθρα – Απόψεις

Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων: Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία

15 May 2021
Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων: Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων μετά από τη δημοσίευση της Κυβερνητικής Απόφασης με την οποία «δίνεται η δυνατότητα» στα καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων μετά από τη δημοσίευση της Κυβερνητικής Απόφασης με την οποία «δίνεται η δυνατότητα» στα καταστήματα να λειτουργήσουν «κατ΄εξαίρεση» τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου, συντάσσεται με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, όπου καταγγέλλονται οι όποιες μεθοδεύσεις, που αποσκοπούν στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Η συγκεκριμένη απόφαση μόνο τα μεγάλα καταστήματα των πολυεθνικών εξυπηρετεί, τα οποία επιθυμούν την απελευθέρωση του ωραρίου.

Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία.

Συνεπώς καλεί τα μέλη του να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους τις συγκεκριμένες Κυριακές.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.