Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Έντονη αδιαθεσία εγκύου σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Λάρισα για Τρίκαλα

22 Jul 2023
Έντονη αδιαθεσία εγκύου σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Λάρισα για Τρίκαλα

Εκτέλεσαν δρομολόγιο μέσα στον καύσωνα χωρίς κλιματισμό – Τι καταγγέλει ο σύζυγός της

Εκτέλεσαν δρομολόγιο μέσα στον καύσωνα χωρίς κλιματισμό – Τι καταγγέλει ο σύζυγός της

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε αναγνώστης στο trikalanews.gr.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλλει πως σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Λάρισα με προορισμό τα Τρίκαλα το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε μια από τις πιο δύσκολες μέρες του καύσωνα, δεν υπήρχε κλιματισμός!

Στο δρομολόγιο επέβαινε η σύζυγός του η οποία είναι έγκυος και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία.

Τόσο η ίδια, όσο και οι συνεπιβάτες της, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, όταν έθεσαν το ζήτημα στον οδηγό, τους είπε πως ο κλιματισμός έχει πρόβλημα.

Αναστατωμένος ο συμπολίτης μας, μιας και η σύζυγός του μπορεί να χρειαζόταν να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, μας αναφέρει πως «δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας και μετά τα όσα τραγικά έχουν συμβεί στα μέσα συγκοινωνίας, οι υπεύθυνοι να μη διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών. Οι Αρχές που βρίσκονται;».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.