Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσίασαν οι τρικαλινοί εκπρόσωποι του cheerleading στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, υπό την διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleadingκαι του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων «Εύαθλοι», υπό της αιγίδας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε στα Τρίκαλα, από όλη την Ελλάδα, το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου, προκειμένου να παρακολουθήσειεντυπωσιακή διοργάνωση! Συγκεκριμένα, πάνω από 300 αθλητές έλαβαν μέρος στο cheerchallenge του Κυπέλλου, δηλαδή  όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες στο Κύπελλο Ελλάδος διδάχθηκαν τις χορογραφίες πάνω στις οποίες διαγωνίστηκαν την Κυριακή. Το Σάββατο το βράδυ στην Ασκληπιού έγινε  παρέλαση  όλων των αθλητών, η οποία κατέληξε σε ένα ξέφρενο πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν να διεξάγονται οι αγώνες, η αυλαία των οποίων έπεσε το απόγευμα με τις βραβεύσεις των αθλητών.

Η  Ομοσπονδία βράβευσε τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων κ. Χρηστό Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Τρικκαίωνκ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Άκη Αναστασίου, τον Πρόεδρο του ΑΣΤ «Εύαθλοι» κ. Σταύρο Σούλιο και την Αντιπρόεδρο κ. Γιούλια Πεταράκη για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση καθώς και τους αθλητές του συλλόγου Βενέτη ΕυαγγελίαΦίλιππο Θεοχάρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην κατηγορία SeniorHipHop στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών CHEERLEADING που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο  Δεκέμβριο στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι «Εύαθλοι» μοίρασαν  δώρα (έντυπο υλικό με αναφορά στην πόλη μας και ντόπιο κρασί)  στους εκπροσώπους των Συλλόγων που συμμετείχαν ενώ εκθείασαν την τη τεράστια προσφορά του Προέδρου τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading κ. Μιχάλη Φουντεδάκη.

Στις απονομές παρευρέθησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας , Ο Πρόεδρος της e-trikala κ. Γιάννης Κωτούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας και η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Έφη Λεβέντη.
 
Ο Α.Σ.Τ «Εύαθλοι», που ήταν και συνδιοργανωτής του αγώνα, εκπροσώπησε επάξια την πόλη των Τρικάλων,όντας πρώτος σε συμμετοχές αθλητών με 81 άτομα,τα οποία έφεραν πολλές και σημαντικές διακρίσεις, οι κυριότερες των οποίων ήταν οι εξής:

●Βενέτη Ευαγγελία- Φίλιππος Θεοχάρης Κυπελλούχοι Ελλάδος στην κατηγορία doublecheerhiphopsenior
● Ζιανού Βασιλική- Τσιβίκης Αλέξανδρος Κυπελλούχοι Ελλάδος στην κατηγορία doublecheerhiphopjunior
* Αξίζει να σημειωθεί πως τα δυο παραπάνω ντουέτα προκρίθηκαν για το πανευρωπαϊκό της Ρωσίας !!
● Τριάντη Γεωργία- Σαββουλίδης Βαγγέλης 3η θέση στην κατηγορία doublecheerhiphopsenior
● Μπρουζούκη Ζένια- Ντόμα Χριστιάνα 3η θέση στην κατηγορία doublecheerhiphopjunior
● Πέτρου Κωνσταντίνα- Γιαννούλη Αγγελική 2η θέση στην κατηγορία doublefreestylepom
● ΠατσιαντζήΧρυσα- Ευαγγελάκου Λυδία 3η θέση στην κατηγορία doublefreestylepom
● Pink Euathloi 3η θέση στην κατηγορία freestyle pom junior a
● IDC crew 3η θέση στην κατηγορία cheer hiphop senior
● Shadow queens 3η θέση στην κατηγορία cheer jazz junior b
 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονήτριες των ομάδων Γιούλια Πεταράκη, Μάγδα Μπέττα, Άντζελα Πηλίγκου, Ευαγγελία Βενέτη, Μπαρμπαρίτα Αλοκρίου, Αναστασία Ροσβόγλου,  Ιωάννα Γουβάλα, Στέλλα Ποταμιανάκη.
 
Σε ομιλία του, ο Πρόεδρος του Α.Σ.Τ. «Εύαθλοι» κ. Σταύρος Σούλιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους για την παρουσία τους στην πόλη μας, καθώς μας έδωσαν την ευκαιρία η τοπική κοινωνία να γνωρίσει το άθλημα του cheerleading και συνέβαλλαν στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, χαιρόμαστε που φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, που μας ανέθεσε την διοργάνωση. Ελπίζουμε να μας δοθεί ξανά στο μέλλον η ευκαιρία και η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε αντίστοιχη ή και μεγαλύτερου επιπέδου διοργάνωση».
 
Από την μεριά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο «Εύαθλοι» για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και για την φιλοξενία στην πόλη των Τρικάλων. Η Ελληνική Ομοσπονδία με το θεσμό του Κυπέλλου στηρίζει και συμβάλλει στην σωστή εξέλιξη του αθλήματος σε πόλεις της Ελλάδας με σκοπό η κάθε τοπική κοινωνία να γνωρίσει την οικογένεια του cheer και να ενταχθεί σε αυτή».
 
Τη διοργάνωση στήριξαν σημαντικά οι Ακαδημία Χορού Tρικάλων-TDA (Γιούλια Πεταράκη), JACOBS espresso, HERBALIFE(Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), Laser Skin solutions (Mαρία Νίκου), Décor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου, παιδικές κατασκηνώσεις Mounten Camp, Κάβα Τσίνας, ΔΙΕΚ Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή