Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Επανέρχεται το θέμα του θρυλικού «Καρβουνιάρη» στα Τρίκαλα

Αναμένεται συνάντηση Δήμου και μελών του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στο σημείο που θα προταθεί για την τοποθέτησή του

27 Apr 2023
Επανέρχεται το θέμα του θρυλικού «Καρβουνιάρη» στα Τρίκαλα

Αναμένεται συνάντηση Δήμου και μελών του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στο σημείο που θα προταθεί για την τοποθέτησή του

Με την επιστροφή των μελών του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Τρικάλων από την εξαήμερη εκδρομή στα δυτικά Βαλκάνια, επανέρχεται και πάλι προς συζήτηση και διαβούλευση το θέμα της επαναφοράς του θρυλικού Καρβουνιάρη στον χώρο του ΟΣΕ.

Όπως είχε αναδείξει προ ημερών το Trikalanews.gr, δήμος Τρικκαίων και μέλη του Συλλόγου θα συναντηθούν στο σημείο που αναμένεται να προταθεί ώστε να εκτιμηθεί η καταλληλόλητα του χώρου και η δυνατότητα διαμόρφωσής του.

Το «ραντεβού» θα δοθεί τις επόμενες μέρες και φαίνεται ότι το ζήτημα προχωρά προς διευθέτηση. Το σημείο δε που είναι το πιθανότερο ότι θα καταλήξει το τρενάκι, είναι ακριβώς μπροστά στον ΟΣΕ και που σήμερα αποτελεί χώρο πρασίνου χωρίς κάποια περαιτέρω αξιοποίηση.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.