ΑθλητικαΕλλάδα

Επεισόδια έξω από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια. Δύο τραυματίες…

Άγνωστοι επιτέθηκαν, αργά χθες το βράδυ, σε σύνδεσμο οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού, στα Κάτω Πατήσια

23 Sep 2021

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22.09) στα Κάτω Πατήσια, σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού.

Άγνωστοι επιτέθηκαν, αργά χθες το βράδυ, σε σύνδεσμο οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ακολούθησαν συμπλοκές με τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο, ενώ έγιναν συνολικά πέντε προσαγωγές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό δυο ατόμων, με τον έναν να φέρει χτυπήματα στο πόδι και τον άλλον στο κεφάλι, μετά τις συγκρούσεις.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης (22.09) υπήρχε αγωνιστική δράση στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στην έδρα του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.