Αθλητικα

Έπεσε η αυλαία στο Τουρνουά “ΒΑΣ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ”

4 Oct 2020
Έπεσε η αυλαία στο Τουρνουά "ΒΑΣ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ"

Με πολύ δυνατά παιχνίδια και πολύ συγκίνηση έπεσε η αυλαία του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά volley γυναικών

Με πολύ δυνατά παιχνίδια και πολύ συγκίνηση έπεσε η αυλαία του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά volley γυναικών “ΒΑΣ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ” Νικητής σ΄αυτό το πρώτο τουρνουά, που έγινε στη μνήμα του Βασίλη Βαργιάμη, παλιού αθλητή του Συλλόγου και μεγάλου εργάτη του αθλητισμού στα Τρίκαλα, αναδείχτηκε ο Άρης που στον Τελικό νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Νωρίτερα στο μικρό τελικό η ΕΑ Λάρισας νίκησε με το ίδιο σκορ τον οικοδεσπότη Ασκληπιό, κατακτώντας την 3η θέση.

Πρίν το τέλος του τελικού μέσα σε κλίμα συγκίνησης η Διοίκηση του Ασκληπιού δια του Προέδρου κ. Κεραμιώτη παρέδωσε μία φανέλα με το όνομα του Βασίλη Βαργιάμη και τον αριθμό που είχε όταν αγωνιζόταν, στο γιό του Βασίλη, Γιώργο.

Σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος , Άρης Θες/νίκης, Αίας Ευόσμου, ΕΑ Λάρισας και Ασκληπιός δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα συμμετοχής.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του διήμερου Τουρνουά

Σάββατο 3/10

Άρης – ΕΑ Λάρισας 3-2

Αίας Ευόσμου – Ασκληπιός 3-2

Κυριακή 4/10/20

Μικρός τελικός ΕΑ Λάρισας – Ασκληπιός 3-0

Άρης – Αίας Ευόσμου 3-0

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.