Διαβάστε επίσηςΒουλευτική Εκπροσώπηση

Επικοινωνία Θανάση Λιούτα με το Υπουργείο Μεταφορών

14 Apr 2023
Επικοινωνία Θανάση Λιούτα με το Υπουργείο Μεταφορών

Για το Σωματείο Εμπόρων Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων του Νομού μας

Κατόπιν της συνάντησης, του Βουλευτή Θανάση Λιούτα με το ΔΣ του Σωματείου Εμπόρων Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων του Νομού μας, και τον Πρόεδρο, Γιώργο Μπαταβάνη, κατά την οποία ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα αιτήματα του Σωματείου, και συγκεκριμένα για τα εξής:

1) τη χορήγηση νέων κρατικών αδειών Δημοσίας Χρήσεως σε φορτηγά αυτοκίνητα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6D ΗΛΙΚΙΑΣ 2020 ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ,

2) το Μητρώο Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων (Μ.Ε.Μ.Ο) και την υποχρέωση των εμπόρων να καταχωρούν τα εισαγόμενα οχήματα στη υπάρχουσα πλατφόρμα, ο ίδιος επικοινώνησε με την ηγεσία και τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, ζητώντας να ενσκήψουν όλοι πάνω στα ζητήματα και να δοθεί μια λύση, καθώς είναι ζητήματα που συνδέονται με το μέλλον και την επιβίωση ολόκληρου του κλάδου και των επαγγελματιών.

Με δεδομένο το στενό χρονικό περιθώριο, καθώς η Βουλή κλείνει, ενόψει της προκήρυξης των Εθνικών Εκλογών, εάν δεν μπορεί να γίνει κάτι προ των εκλογών, ο Θανάσης Λιούτας ζητά την προετοιμασία της ρύθμισης, με σκοπό την αντιμετώπιση του ζητήματος, αμέσως με τη νέα Βουλή.

Άλλωστε θα έχει την ευκαιρία να τα πει και κατ’ ιδίαν με τον αρμόδιο Υφυπουργό κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας αμέσως μετά το Πάσχα.

trikalanews
Author: trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.