Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκέψεις της Παναγιώτας Δριτσέλη σε Μεγάλα Καλύβια, Φαρκαδόνα και Πύλη

Σε Μεγάλα Καλύβια, Πύλη και Φαρκαδόνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, συνοδευόμενη από τα στελέχη της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος Σταύρο Νταούλα, Χρήστο Μπάτζιο, Κώστα Παππά, Βασίλη Τριανταφύλλου και Δημήτρη Στάμο, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες, αλλά και με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής συναντήθηκε με τους αιρετούς της Τοπικής Κοινότητας των Μεγάλων Καλυβίων, καθώς και με τα μέλη του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Καλυβίων. Ενημερώθηκε στο πλαίσιο αυτό για τα προβλήματα, αλλά και για τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που διοργανώνονται, ενώ συνομίλησε και με πολίτες για τα τρέχοντα θέματα και τις προκλήσεις της πολιτικής επικαιρότητας.

Στη Πύλη και τη Φαρκαδόνα, η Παναγιώτα Δριτσέλη είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να ενημερωθεί για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τοπικός αγροτικός κόσμος. Συγκεκριμένα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την αγροτική οικονομία μετά από τη έξοδο από το μνημόνιο, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις και σε σχέση με την αξιοποίηση του νέου νομοθετικού πλαισίου για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και τους συνεταιρισμούς, όπως και για τις δυνατότητες χρηματοδότησης αγροτοτουριστικών σχεδίων ανάπτυξης και άλλων πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της περιβαλλοντικής αειφορίας.

Όπως υπογράμμισε η βουλευτής, οι ανοιχτές διαβουλεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία του Νομού δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή, εδώ και τρία χρόνια και αυτή η πρακτική έχει συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση πρωτοβουλιών από την κοινωνική βάση προς την κυβερνητική εξουσία.

Δεσμεύτηκε επίσης, για ακόμα πιο δομημένες διαβουλεύσεις και παρεμβάσεις με αντικείμενο την πρωτογενή παραγωγή, ώστε να ισχυροποιηθεί η παραγωγική βάση της περιφέρειας και η τοπική οικονομία να ενισχύσει την εξωστρέφεια της.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή