Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη Μικέλη Χατζηγάκη σε Τρικαλινές επιχειρήσεις

Υγιείς Τρικαλινές επιχειρήσεις που δίνουν δουλειές σε πολλούς πολίτες του Νομού μας έχει επισκεφθεί τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ως συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη επί των οικονομικών της Ν.Δ. συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε να προτείνει εμπεριστατωμένες λύσεις σε συνεννόηση πάντα με το κόμμα.
 
Άλλωστε, ο ίδιος, είναι άνθρωπος της αγοράς.

Έχοντας δουλέψει για χρόνια ως ανώτερο στέλεχος της Alpha Bank και ως οικονομικός σύμβουλος στην κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία του κόσμου, την Boston Consulting Group (BCG), κατανοεί τις δυσκολίες του Ελληνικού επιχειρείν και στόχος του είναι να βοηθήσει τις Τρικαλινές επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν δουλειές στον τόπο. 
 
Ο νεαρός Τρικαλινός θεωρεί πως το «κλειδί» για να βγει η Ελληνική οικονομία από την κρίση «είναι να στηριχτούν οι παραγωγικές επιχειρήσεις που επενδύουν στην χώρα παρά τα χιλιάδες προβλήματα που τους βάζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και θεωρεί πως «το κράτος έχει ρόλο διαιτητή και όχι παίκτη στην οικονομία, και η αρμοδιότητα του είναι να διαμορφώνει ένα γήπεδο ίσων ευκαιριών και κανόνων στον ανταγωνισμό».

Επίσης, στις επαφές του, μίλησε για την «ανάγκη μείωσης της φορολογίας και για την αλλαγή του αναπτυξιακού νόμου που αποτελεί προγραμματική θέση της ΝΔ».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή