Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος για άδεια λειτουργίας ψυκτικών θαλάμων

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με πρωτοβουλία της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και κινητοποίηση κι υπολοίπων σωματείων, εστάλη επιστολή στο Υπουργείο Υγείας, η οποία κοινοποιήθηκε και σε μεγάλη μερίδα Βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, ζητώντας από το Υπουργείο, να νομοθετήσει για την παροχή άδειας, προκειμένου οι λειτουργοί – μέλη, να λειτουργήσουν ψυκτικούς θαλάμους.

Οι λειτουργοί δηλώνουν έτοιμοι να ενισχύσουν την κρατική υποδομή.

Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης κι ενόψει της προαναγγελθείσης αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας, αλλά κι έχοντας πλήρη γνώση της υπάρχουσας υποδομής, αναφορικά με τους λειτουργούντες ψυκτικούς θαλάμους στους Δήμους και τα Νοσοκομεία της, παρακαλούμε όπως νομοθετήσετε τάχιστα για την παροχή αδείας στα μέλη μας, προκειμένου να θέσουν με δική τους δαπάνη σε λειτουργία, ψυκτικούς θαλάμους, έτσι ώστε να ενισχυθεί άμεσα η υπάρχουσα κρατική υποδομή.

Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς, αντιθέτως όλοι θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα που αναλογεί στο δικό του μετερίζι.

Την επιστολή συνυπογράφουν, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, το Σωματείο Γραφείων Τελετών Πειραιά, το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ν. Ηλείας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Αθηνών – Προαστίων (ΣΙΓΤΑ) και το Σωματείο Επαγγελματιών Πένθιμων Τελετών Ελλάδος.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή