Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιτυχημένο Πασχαλινό Bazaar στο Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος από την LR και το Handmade with love (ΦΩΤΟ)

Όταν η Άνοιξη συνάντησε τη δημιουργικότητα και την αγάπη για το χειροποίητο

Το πνεύμα της Άνοιξης και των εορτών άνθισε για τα καλά στην πόλη μας, και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα όμορφα events που συναντάμε!

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, ένα όμορφο και πολύ φρέσκο Easter Bazaar πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου, στο Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος, με την LR και το Handmade with love να συμπράττουν και να φιλοξενούνται σε έναν χώρο ιδιαίτερα ζεστό. Ένα bazaar που ξεχώρισε για την ποικιλία των προϊόντων, την ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και την ευχάριστη αίσθηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους επισκέπτες.

Τα 100% φυσικά προϊόντα της εταιρείας LR, με καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα, συμπληρώματα διατροφής και ροφήματα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού σύστησε στο κοινό η εκπρόσωπός της εταιρείας στην περιοχή, Ράνια Ξάνθου.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά χειροποίητα προϊόντα του τοπικού καταστήματος Handmade with love, δια χειρός Ρίτσας Κουρκούνη. Μοναδικά όμορφες handmade λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά και δωράκια για όλους, όλα φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα.

Μια από τις εκπλήξεις του bazaar ήταν η δυνατότητα συμμετοχής σε μια δωρεάν κλήρωση για 3 καθαρισμούς προσώπου, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες μια ακόμα αιτία να απολαύσουν την εμπειρία αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, μείνετε συντονισμένοι για επόμενα δημιουργικά events! Είναι γεγονός πως η αγάπη για το χειροποίητο, η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η δημιουργία κοινότητας είναι πράγματα που αξίζει να γιορτάζουμε και να στηρίζουμε.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή