Επιχυχία για τους μικρούς παλαιστές του Α.Σ. Τρικάλων

7 Feb 2019 Αθλητικα

Πρωτιές σημείωσαν στο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης την περασμένη Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, οι 7 μικροί παλαιστές του Α.Σ.Τ., που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι μικροί παλαιστές ήταν άκρως εντυπωσιακοί, καθώς έδειξαν από νωρίς το πλούσιο ταλέντο τους. Βαδίζοντας στα μονοπάτια των προκατόχων τους οι μικροί παλαιστές, συνέχισαν την Τρικαλινή παράδοση που κατέχει το άθλημα της πάλης να είναι στην κορυφή, κάνοντας όλους μας υπερήφανους.
 
Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Νικόλαος Μότσιος,Άγγελος Βασδέκης, Στέφανος Βασδέκης,Πέτρος Τρέλλης,Γεώργιος Μήτσιος καιΑνδρέας Κλημενώβ, ενώ το αργυρό κατέκτησε οΑντώνης Μπραχάλας.
 
Ο προπονητής του συλλόγου,Βασίλης Μότσιος, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τις τεχνικες που πραγματοποίησαν οι μαθητευόμενοι παλαιστές. Συγχαρητήρια και ανάλογη συνέχεια στον μέλλον.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …