Ελλάδα

Εποχές κορωνοϊού – Ιερέας κλείστηκε σε παρεκκλήσι μαζί με τους πιστούς

22 Mar 2020
Εποχές κορωνοϊού – Ιερέας κλείστηκε σε παρεκκλήσι μαζί με τους πιστούς

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη.

Ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρρεκλήσι του Προφήτη Ηλία, αψηφώντας όχι μόνον μία, αλλά δύο απαγορεύσεις: και αυτή της λειτουργίας με πιστούς και της εισόδου στον Υμηττό, η πρόσβαση στον οποίο έχει απαγορευθεί.

Όπως αναφέρει το ilioupolinews, στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία έσπευσε η αστυνομία, με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά «ταμπουρωθεί».

Το περιπολικό της αστυνομίας περίμενε επί 1,5 ώρα στο σημείο, με τους πιστούς να έχουν κλειδωθεί μέσα στο παρεκκλήσι μαζί με τον ιερέα και να αρνούνται να βγουν. Τελικά, το περιπολικό αποχώρησε χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κορονοϊό και τις

ilioupolinews.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.