Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Έσβησε το γλυκό χαμόγελο της Αγγελικής

27 Oct 2021
Έσβησε το γλυκό χαμόγελο της Αγγελικής

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Οιχαλίας, η είδηση του θανάτου μιας ακόμα νεαρής γυναίκας η οποία έχασε την άνιση μάχη

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Οιχαλίας, η είδηση του θανάτου μιας ακόμα νεαρής γυναίκας η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο σε κλινική στην Γερμανία, χθες αργά το βράδυ.

Πρόκειται για την 37χρονή Αγγελική Αγναντή η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον σύντροφο της στην Γερμανία.

Μια χαμηλών τόνων, ευγενική, καλόκαρδη, εργατική και διακριτική παρουσία για την οποία μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι την γνώριζαν.

Το «τελευταίο αντίο» δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα γίνει.

oichalialive.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.