Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμασίες στον Δήμο Πύλης για τις εορτές

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Πύλης, προγραμματίζει εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους, εθελοντές και φυσικά το προσωπικό του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Κων/νου Μπαλατσούκα και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, ο Δήμος άρχισε να αποκτά εορταστική εικόνα με τον φωτισμό και τον στολισμό.
Οι εκδηλώσεις, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Ελάτη, όπου θα υπάρξουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε παιδική γιορτή με πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις, με την συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Γυναικών Ελάτης και του Συλλόγου Επαγγελματιών.
Την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, με την παρουσία του Συλλόγου Κρητών Ν. Τρικάλων και υπό την καθοδήγηση του Κων/νου Οικονόμου.
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα θα υπάρξει «άρωμα Χριστουγέννων» στα Στουρναραίϊκα με κάλαντα – γλυκίσματα και παραμύθια, με την συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου, της Τοπικής Κοινότητας και την παρουσία της Μαρίας Καλύβα.
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Λυγαριά θα γίνει στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα ακολουθήσει γλέντι με το Κέντρο Λαογραφικής Έρευνας «Απόλλων» Τρικάλων με την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Αθανάσιου Παπαγεωργίου, ενώ θα παρουσιαστούν γιορτινά έθιμα, θα υπάρξουν πυροτεχνήματα και εκπλήξεις.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Πύλη, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, θα υπάρξει Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία, με την παρουσία των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου και της Χορωδίας Γυναικών Παλαιομοναστήρου με υπεύθυνο τον Δημήτριο Σκότη.
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί στον πεζόδρομο στην Πύλη θα ψάλουν τα κάλαντα, «αγγελάκια» και «Αι Βασίληδες» στο παζάρι της Πύλης επί της οδού Ερμού και υπό την επίβλεψη της Εκπαιδευτικού Μελανίας Παναγιωτίδου.
Την επόμενη ημέρα στις 6.30 το απόγευμα στην Πύλη, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, θα τελεστεί εορτή με την παρουσία των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πύλης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης -Τμήμα Φιλαναγνωσίας και Χορωδίας, ενώ θα υπάρξει ευγενική δωρεά ζωγραφιές της κ. Μαρίας Καλύβα με τα έσοδα προσφορά στην κατασκήνωση της Πύρρας που λειτουργεί από την Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, θα λειτουργεί γιορτινός παιδότοπος με φουσκωτά για όλα τα παιδιά όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου και υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης.
Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Πύλη, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, θα υπάρξει η βράβευση αποφοίτων δημοτών που εισήχθησαν φέτος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή