Ετοιμάζεται για μεταστέγαση το Ειδικό Σχολείο (ΔΑΔ) Λάρισας

Στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πρόκειται να μεταστεγαστεί, το επόμενο διάστημα, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (ΔΑΔ), βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Το νέο Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο ΔΑΔ, θα στεγαστεί στο σχολικό συγκρότημα του 12ου Λυκείου στη συνοικία Πυροβολικά και ειδικότερα στις ανακαινισμένες με μεράκι αίθουσες του παλιού Αθλητικού Γυμνάσιου. Οι εργασίες εντείνονται για τη διαμόρφωση της εισόδου και του αύλειου χώρου.

Τονίζεται ότι η προσπάθεια για τη μεταστέγαση του σχολείου ΔΑΔ, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δέσμευσης του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και της δημοτικής αρχής. Ωστόσο χρειάστηκε αρκετός χρόνος και συνεχείς προσπάθειες για τη αντιμετώπιση προβλημάτων της γραφειοκρατίας και της πολεοδομικής νομοθεσίας.

Ο δήμαρχος, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών συναντήθηκε με τις διευθύντριες και εκπαιδευτικούς του σχολείου και συζήτησαν για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, με στόχο την έγκαιρη μεταστέγαση του σχολείου, ει δυνατόν και στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι εργασίες για τη διαμόρφωση των χώρων των αιθουσών έχουν ολοκληρωθεί, ενώ πλέον οι όποιες παρεμβάσεις αφορούν τον αύλειο χώρο. Σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις και εργασίες για τη βελτίωση του χώρου με θα συνεχιστούν και μετά τη μεταστέγαση του σχολείου.

Ο δήμαρχος στην επίσκεψή του συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, αναπληρωτή δήμαρχο Γ. Σούλτη, το δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Λαρισαίων Θ. Δαούλα, την γενική γραμματέα του Δήμου Λαρισαίων Β. Μόσιαλου, τη γενική διευθύντρια του Δήμου Λ. Γιοβρή, τον αν. διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Πατσιούρα κ.α.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή