Νομαρχιακά ΝέαΔιαβάστε επίσης

Ετοιμάζονται για τις πρώτες τουφεκιές

18 Aug 2023
Ετοιμάζονται για τις πρώτες τουφεκιές

Αρχίζει η κυνηγετική περίοδος στις 20 Αυγούστου – Παραμένει ζήτημα η ασφάλεια

Αρχίζει η κυνηγετική περίοδος στις 20 Αυγούστου – Παραμένει ζήτημα η ασφάλεια

Με τα όπλα παρά πόδα οι Τρικαλινοί κυνηγοί, με την περίοδο κυνηγιού να αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή 20 Αυγούστου και να διαρκεί έως 28 Φεβρουαρίου 2023.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr τα γραφεία των Κυνηγετικών Συλλόγων κατακλύζονται από ενδιαφερόμενους για την έκδοση αδειών, οι οποίες φέτος κοστίζουν 128,50 ευρώ η τοπική, 148,50 ευρώ η περιφερειακή και 178,50 ευρώ η γενική.

Στο ν. Τρικάλων είναι χιλιάδες οι κυνηγοί που περιμένουν την Κυριακή, ώστε να εξορμήσουν και να ασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Το ζήτημα όμως για ακόμη μια χρονιά είναι η ασφάλεια και οι «νόμοι» του κυνηγιού για να μην έχουμε τραγικά συμβάντα όπως έχουμε δει στα παρελθόν.

«Δεν πυροβολούμε χωρίς να δούμε. Το θήραμα καλύτερα να το συναντήσουμε παρακάτω, παρά να έχουμε ατύχημα» συμβουλεύουν …παλαίμαχοι κυνηγοί.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.