Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευάγγελος Στεργιόπουλος: Για την φωταγώγηση των οδών Καραισκάκη και Ερμού

Εν σχέσει με τη δημοσίευση του trikalanews με τον τίτλο "Μαζεύουν ….30 ευρα από Τρικαλινούς για το στολισμό της πόλης" και προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι "κληθήκαμε" από οποιονδήποτε να συνεισφέρουμε οποιοδήποτε ποσό για την εορταστική φωταγώγηση των οδών Καραισκάκη και Ερμού. Η πραγματικότητα είναι ότι κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας καταστηματαρχών των άνω οδών, που έγινε μετά από δική μας συνεννόηση και χωρίς την παρέμβαση, επέμβαση ή επιβολή κανενός, αποφασίστηκε από εμάς, αν μας επιτραπεί,  να φωταγωγηθούν οι άνω οδοί με δικά μας έξοδα, εν όψει της Εορταστικής περιόδου.

Την πρωτοβουλία μας αυτή ανακοινώσαμε, ως είχαμε υποχρέωση στο Δήμο Τρικκαίων και τους εκπροσώπους του, ζητώντας από το Δήμο, αν, επαναλαμβάνουμε, μας επιτραπεί η άνω ενέργεια, να μας χορηγήσει το τεχνικό προσωπικό τοποθέτησης του στολισμού, καθώς τούτο δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί από εμάς. Ο Δήμος διά του εκπροσώπου του αποδέχθηκε το αίτημα μας και προσφέρθηκε να μας συνδράμει στην τοποθέτηση του στολισμού. Αυτή είναι η αλήθεια και ουδέν έτερον. Ό,τι άλλο είναι για κατανάλωση.

 
Απάντηση του trikalanews.gr .

Τα όσα αναφέρθηκαν στο δημοσίευμα αποτελούν τα όσα ειπώθηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο του συνταγματικού δικαιώματος της αντιπολίτευσης να ελέγχει την Δημοτική Αρχή.

Η άποψη που εκφράζεται στην επιστολή είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ με την θέση του Δημάρχου και η οποία αναφέρθηκε επίσης στο δημοσίευμα…
Δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε το νόημα της επιστολής και βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί «κατανάλωση» τα όσα συμβαίνουν στο κυρίαρχο όργανο διοίκησης του Δήμου και οφείλουμε να δημοσιοποιούμε για να γνωρίζουν οι πολίτες…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή