Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξαιρετική εμφάνιση από τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) για το 2019, διοργανώθηκε στην Λιβαδειά το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιουλίου.  230 ποδηλάτες από  όλη την χώρα σε όλες τις κατηγορίες, συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή της ορεινής ποδηλασίας (MTB crosscountry).

Η διαδρομή του αγώνα είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τους νεαρούς Τρικαλινούς ποδηλάτες ήταν μια πραγματική πρόκληση. Ο Π.Σ.Τρικάλων αγωνίστηκε με 6 ποδηλάτες στην κατηγορία παίδων που τα πήγαν περίφημα. Οι ποδηλάτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις τον ξεπέρασαν.

Ο Λαγός Περικλής έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας τερματίζοντας στην 7η θέση με χρόνο 1:01:05’’.

Ο Τσατσαρώνης Κων/νος  βρέθηκε και αυτός μέσα στους δέκα καλύτερους, τερματίζοντας στην 9η θέση με χρόνο 1:01:40’’.

Ο Κουτσιβέτας Κων/νος τερμάτισε  23ος με χρόνο 1:07:35’’

Ο Τυφαρίκης Άγγελος   37ος με χρόνο 1:14:07’’

Ο Ποτήρης Νίκος   44ος με -1 lap

O Τζέλης Κων/νος 50ος με -1 lap

Χορηγοί ομαδας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους, καθώς τους γονείς των αθλητών που βοηθάνε τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ, οι  προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο επόμενος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου, αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης. Το Π.Π. Δρόμου θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα 2,3,και 4 Αυγούστου στην Βοιωτία. Για την κατηγορία παίδων η ατομική χρονομέτρηση θα είναι απόστασης 12km και ο αγώνας αντοχής 65km.

Η ποδηλατική ακαδημία  της ομάδας θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τέλους Ιουλίου και στην συνέχεια θα κλείσει για διακοπές μέχρι τον δεκαπενταύγουστο. Η ποδηλατική ακαδημία της ομάδας λειτουργεί με περίπου 35 – 40 παιδιά. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα,  ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία και στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδιγικής  συμπεριφοράς.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: [email protected]

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή