Κοινωνικά

Ευχαριστήρια επιστολή της οικ. του Ταγματάρχη ε.α. Χαρίλαου Αθανασίου

19 Sep 2023
Ευχαριστήρια επιστολή της οικ. του Ταγματάρχη ε.α. Χαρίλαου Αθανασίου

Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία

Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Χαριλάου Σερ. Αθανασίου, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας δείχνοντας την εκτίμηση και το σεβασμό στο πρόσωπο του.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τις στρατιωτικές αρχές και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού που τίμησαν την Μνήμη του εκλιπόντος τόσο με την παρουσία εκπρόσωπων τους στην κηδεία όσο και με την αποστολή στεφάνων.

Επίσης θερμά ευχαριστήρια σε όσους έκαναν δωρεά στην μνήμη του αντί στεφάνων για την συγκέντρωση χρηματικού ποσού προς βοήθεια πλημμυροπαθούς συγγενικού μας προσώπου.

Με θερμές ευχαριστίες
Η σύζυγος, Τα παιδιά, Η εγγονή

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.