Κοσμος

Φονική κατάρρευση πεζογέφυρας

15 Mar 2018
Φονική κατάρρευση πεζογέφυρας

Πεζογέφυρα κατέρρευσε, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Πεζογέφυρα κατέρρευσε, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Από τα συντρίμμια έχει ανασυρθεί μέχρι στιγμής, 1 νεκρός και 6 τραυματίες, ενώ εκτιμάται ότι οι νεκροί ενδέχεται να είναι πολύ περισσοτεροι.

Η πεζογέφυρα, είχε εγκατασταθεί πριν από 6 ημέρες, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της, ενώ στον χώρο του πανεπιστημίου κατά την κατάρρευση, βρίσκονταν χιλιάδες σπουδαστές και επισκέπτες.

Η πεζογέφυρα συνέδεε τους κοιτώνες του πανεπιστημίου με την πόλη Σουίτγουότερ και είχε μήκος 53 μέτρα και ζύγιζε 950 τόνους, ενώ υπάρχουν απορίες αναφορικά με τα αίτια της κατάρρευσης.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.