Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 18χρονος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, ηλικίας περίπου 54 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Φλαμούλι, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να την πνίξει.
Ο νεαρός άνδρας τηλεφώνησε ο ίδιος στις αρχές, λέγοντας πως «έπνιξε τη μητέρα του» και ζητώντας «να έρθουν να τον συλλάβουν». Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, οι οποίες τον συνέλαβαν χωρίς αντίσταση.
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι, ενώ ιατροδικαστής εξέτασε τη σορό για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο, ενώ η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν μπούλινγκ από συνομηλίκους του για την οικογενειακή του κατάσταση, καθώς οι γονείς του ήταν χωρισμένοι. Γείτονες μιλούν για συχνές εντάσεις ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο. Ο 18χρονος έχει και μια αδελφή που διαμένει στον Βόλο.
Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη υπό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.