Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Γέφυρα Κρήνης – Παναγίτσας: Ντροπή για την Περιφέρεια, κίνδυνος για όλους

1 Jul 2025

Η γέφυρα Κρήνης – Παναγίτσας παραμένει παρατημένη και επικίνδυνη. Σκληρή κριτική στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εγκληματική αδιαφορία.

Η γέφυρα που ενώνει την Κρήνη με την Παναγίτσα και οδηγεί στη Φαρκαδόνα έχει μετατραπεί σε ντροπή για τη Θεσσαλία και διαρκή κίνδυνο για όσους περνούν. Χρόνια αδιαφορίας και απουσίας συντήρησης έχουν μετατρέψει έναν βασικό οδικό άξονα σε παγίδα για οδηγούς και κατοίκους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Φαρκαδόνας γνωρίζουν το πρόβλημα και συνεχίζουν να αδιαφορούν προκλητικά.

Τις εικόνες της ντροπής ανέδειξε το KriniLive.gr, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια μια πραγματικότητα που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν, σκουριά, ρωγμές, παραμέληση, φόβος. Οποιοσδήποτε διασχίζει τη γέφυρα το βράδυ ή σε άσχημες καιρικές συνθήκες παίζει καθημερινά με την τύχη του.


Όσο για τα έργα; Μηδέν. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει επιλέξει την επικοινωνιακή διαχείριση αντί για πραγματική δουλειά. Ο Περιφερειάρχης φωτογραφίζεται με μηχανήματα και ανακοινώνει “έργα”, αλλά η πραγματικότητα στη γέφυρα τον εκθέτει καθημερινά. Αυτοπροβολή χωρίς αποτέλεσμα, εικόνα και λόγος χωρίς καμία ουσία.

Η αδιαφορία δεν είναι απλώς επιλογή, είναι συνενοχή. Το 2025 τέτοιες γέφυρες δεν δικαιολογούνται σε καμιά ευρωπαϊκή περιφέρεια. Οι πολίτες αξίζουν ασφάλεια και αξιοπρέπεια, όχι εγκατάλειψη και ψεύτικες υποσχέσεις.

Όσο οι αρμόδιοι συνεχίζουν να σιωπούν και να ποζάρουν, η γέφυρα της Κρήνης θα παραμένει το μόνιμο μνημείο της δικής τους αδράνειας.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.