Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεύμα και καφεδάκι για την ομάδα των Μετεώρων πριν την πρεμιέρα

Στο εστιατόριο «Γη και Θάλασσα» γευμάτισαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μετεώρων, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2019-2020 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» (16:30) με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Διοίκηση ποδοσφαιριστές και τεχνικής ηγεσία φιλοξενήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και ενεργό μέλος της Διοικήσεως, κ. Άγγελο Αλεξίου, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το σημερινό παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές απήλαυσαν το καφεδάκι τους στο εξαιρετικό Café «Feel the Rocks» των αδερφών «Πολύζου» το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός στη νέα φανέλα της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο και η οποία θα φορεθεί για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους κ. Αλεξίου Άγγελο ιδιοκτήτη της Ταβέρνας – εστιατορίου «Γη και Θάλασσα» και τους αδερφούς Πολύζου «Feel the Rocks» για τη φιλοξενία της ομάδας μας.

Ευελπιστούμε ότι τέτοιες κινήσεις προσφοράς προς την ομάδα της πόλης μας, θα βρουν κι άλλους υποστηρικτές στο εγγύς μέλλον.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή