Για τεχνολογία και αυτοδιοίκηση στον Δήμο Τρικκαίων ο Μαν. Κεφαλογιάννης

Με ζητήματα αυτοδιοίκησης στην ΕΕ και τρόπους ενίσχυσης των Δήμων, ασχολήθηκαν στη συνάντησή τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων, καθώς ο εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη χώρα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνεχάρη τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τις πρωτοβουλίες σε πλήθος επιπέδων, με έμφαση στα όσα συμβαίνουν σε ζητήματα τεχνολογίας. Τονίστηκε από αμφότερους η ανάγκη ενίσχυσης των δράσεων υπέρ της Αυτοδιοίκησης και η συμβολή της ΕΕ σε αυτόν τον τομέα.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως ως προς τα ευρωπαϊκά ζητήματα. Ο κ. Κεφαλογιάννης είδε από κοντά τους νέους τρισδιάστατους εκτυπωτές που δώρισε ο Δήμος Τρικκαίων σε σχολεία των Τρικάλων, αλλά και ξεναγήθηκε στο controlroomτου SmartTrikalaαπό τον κ. Παπαστεργίου.

Παρόντες ήταν, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ. Σοφία Αλεστά, Κώστας Ψύχος, ο πρόεδρος της e-trikalaκ. Γιάννης Κωτούλας, οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Αναστασίου και Χρήστος Γούλας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρ. αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Αναγνωστόπουλος, οι πρ. βουλευτές Τρικάλων κ. Θεοδ. Σκρέκας και Μιχ. Ταμήλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ κ. Τρέλλης μαζί με στελέχη του κόμματος.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή