Την Κρύα Βρύση επισκέφθηκε ο Γιώργος Τσιάκαλος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Μηνά.
Ο δραστήριος Τρικαλινός, μέλος της γραμματείας της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας του Κινήματος Δημοκρατίας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων, παρακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα που περιλάμβανε χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα της Κρύας Βρύσης, της Διάβας, του Καστρακίου, της Βασιλικής και της Θεόπετρας.
Σε δήλωσή του, ο κ. Τσιάκαλος σημείωσε:
«Ο πολιτικός οφείλει να είναι κοντά στους πολίτες, να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους και να συνεορτάζει μαζί τους, τιμώντας τις παραδόσεις του τόπου».
Παράλληλα, συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχημένη εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες διατηρούν ζωντανό το πολιτιστικό αποτύπωμα και ενισχύουν τη συνοχή στις τοπικές κοινωνίες των Τρικάλων.


