Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H AET για την αποχώρηση από την Α ΕΠΣΤ

Ανακοίνωση έβγαλε  η Α Ε Τρικάλων η οποία  δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής την περίοδο 2018-19.
 
«Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Τρικάλων μετά τις λανθασμένες επιλογές της για συνεργασίες με άλλο σωματείο τα τρία τελευταία χρόνια  στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγκάζεται να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει  ομάδα με αξιόλογο δυναμικό.

Η πολύ παλιά ιστορία της ΑΕΤ αλλά και η πρόσφατη των τελευταίων 30 χρόνων με συνεχόμενη συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΤ κατακτώντας τρία πρωταθλήματα  και  με συμμετοχή στην Δ’ Εθνική δεν της επιτρέπει να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα με ένα μη αξιόμαχο δυναμικό.

Ακολουθώντας την πολιτική  «τα τμήματα υποδομής είναι η δύναμη μας» θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΤ για την περίοδο 2018-19.

Πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε πολύ σύντομα μια νέα αξιόμαχη και δυνατή ομάδα που τη νέα αγωνιστική περίοδο  ξανά θα  πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους παράγοντες πολλών ομάδων του νομού μας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έστω και αν δεν το καταφέραμε."
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή