Η αναβάθμιση των στρατιωτικών σπουδών αντικείμενο της συνάντησης με τον νέο Διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων

Με τον νέο Διοικητή της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο Δημοσθένη Κωστόπουλο συναντήθηκαν οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, Αθανάσιος Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης και ενημέρωσης, μετά από την πρόσφατη αλλαγή στην διοίκηση της Σχολής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι Βουλευτές ενημερώθηκαν από τον κ. Κωστόπουλο για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στη σημασία της μεταρρύθμισης του προγράμματος σπουδών, η οποία εφαρμόστηκε το 2015, με την εδραίωση της 3τούς φοίτησης.

Όπως σημειώθηκε, οι στρατιωτικές σπουδές στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών παρέχουν  εκπαίδευση υψηλότατου επιπέδου, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε στρατιωτική σταδιοδρομία, ενώ το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής παρέχει σημαντικά γνωστικά εφόδια και για την προσωπική ολοκλήρωση των μελλοντικών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν στην κατεύθυνση αυτή την δέσμευσή τους για στήριξη της Σχολής με στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας με άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, με κοινωνικές ευαισθησίες και με βαθιά αίσθηση της προσφοράς στην πατρίδα, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα και στο τεράστιο όφελος από την λειτουργία της Σχολής για την πόλη και την κοινωνία των Τρικάλων. Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή