Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στηρίζει τα Ειδικά Σχολεία

Στα πλαίσια των δράσεων της η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας  στηρίζει και τα ειδικά σχολεία. Για αυτό το σκοπό στην τελετή λήξης της σχολικής  χρονιάς στο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης παρευρεθήκαν εκπροσωπώντας το ΔΣ η Φωτεινή Μπλάτσιου και ο Θανάσης Παιδής οι οποίοι παρέδωσαν στον διευθυντή του σχολείου2 επιταγές, προσφορά της εταιρείας Σκλαβενίτης , για να καλυφτούν τρέχουσες   ανάγκες του σχολείου.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Θεοχάρης Νικόλαος ευχαρίστησε το ΔΣ της τράπεζας τροφίμων που για άλλη μια φόρα στήριξε έμπρακτα  το Ειδικό Σχολείο Νεάπολης . 

 Οι δράσεις θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο και σε άλλα Ειδικά Σχολεία  καθώς και σε  δομές κοινωνικού χαρακτήρα που έχουν άμεση ανάγκη.

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας  άρχισε λειτουργεί από τον  Δεκέμβριο  του 2018 στα πρότυπα του Ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων Ελλάδος -Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας” που ιδρύθηκε, με πρωτοβουλία του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, τον Ιούνιο του 1995. Η Τράπεζα Τροφίμων  Θεσσαλίας λειτουργεί ως αστική  μη κερδοσκοπική  εταιρεία  στη Λάρισα  με έδρα το 5ο χιλ. Λάρισας–Αθηνών.  Σε αυτούς τους μήνες λειτουργιάς της έχει μοιράσει πάνω από 50 τόνους τροφίμων στηρίζονταςτο έργο δεκάδων  φορέων που προσπαθούν να ανακουφίσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή