ΚοσμοςΠρωτοσέλιδα

Η Αλγερία έκλεισε σήμερα τον εναέριο χώρο της στα Γαλλικά στρατιωτικά αεροσκάφη!

3 Oct 2021
Η Αλγερία έκλεισε σήμερα τον εναέριο χώρο της στα Γαλλικά στρατιωτικά αεροσκάφη!

Οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν ότι η Αλγερία έκλεισε τον εναέριο χώρο της, για τα γαλλικά στρατιωτικά αεροσκάφη

Αλγερία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τα στρατιωτικά αεροσκάφη της Γαλλίας, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος συνταγματάρχης Πασκάλ Λανί στην εφημερίδα “Le Figaro”, αλλά και στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Αξιωματούχοι στο γαλλικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασαν άμεσα.

Νωρίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Αλγερία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από τη Γαλλία για διαβουλεύσεις μετά την κίνησή της να χαρακτηρίσει ως “ανεύθυνα”, σχόλια που αποδόθηκαν στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Στη συνέχεια, οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν ότι η Αλγερία έκλεισε τον εναέριο χώρο της, για τα γαλλικά στρατιωτικά αεροσκάφη.



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.