Κους Κους

Η Αστυνομία στα Τρίκαλα …διώχνει τους κλέφτες

Απόπειρα διάρρηξης σήμερα το απόγευμα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

8 Feb 2020

Απόπειρα διάρρηξης σήμερα το απόγευμα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που δεν διευκρινίζουν τι ακριβώς θα έκλεβαν οι δράστες, οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από γείτονες και άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Περιπολικό της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα στον τόπο του συμβάντος, αλλά οι δράστες στην θέα του, το έσκασαν στα χωράφια με το όχημά τους.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Στέργιο Νίντο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.