Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η επικίνδυνη ελαφρότητα της Δημοτικής Αρχής Αλέκου

Τα όσα διημείφθησαν στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων όχι μόνο μας προβληματίζουν, αλλά μας καθιστούν ανήσυχους καθώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και κυνική ομολογία του ιδίου του δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα.

Έχοντας συγκεκριμένες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ρωτήσαμε τον κ. Αλέκο από ποιους πόρους πληρώθηκαν-όπως έπρεπε να πληρωθούν-οι άνθρωποι που συνέβαλαν με τα μηχανήματά τους στον αποχιονισμό του Δήμου μας κατά τον περασμένο χειμώνα. Η δημόσια παραδοχή του ότι «πληρώσαμε με τα χρήματα της πυροπροστασίας, καθώς ζητήσαμε τα χρήματα αλλά δεν εστάλησαν εγκαίρως» είναι σοκαριστκή από μόνη της. 

Με απλά λόγια τι έκανε ο δήμαρχος; Σε μια περίοδο που η Ελλάδα κάηκε από άκρη σ’ άκρη, χάθηκαν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές, εκείνος έκρινε λογικό και σκόπιμο να πάρει χρήματα από αυτά που όφειλε να χρησιμοποιήσει για έργα πυροπροστασίας στην περιοχή μας και τα διέθεσε… αλλού!!!… Είναι τραγικό και ενδεικτική της ελαφρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τα πράγματα οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Ελαφρότητα επικίνδυνη!!! Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως είχαμε… Άγιο που δεν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Στο δεύτερο σημείο που οφείλουμε να σταθούμε είναι αυτό της πλήρους αδιαφορίας, προσωπικά του δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου, απέναντι στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς  σε αντίθεση με ό,τι γίνεται σε όλους τους Δήμους της χώρας ο ίδιος αρνείται να προκαταβάλει το ποσό των 1.000 €  ή 2.000 € σε αυτούς. Αρνείται δηλαδή να διαθέσει πόρους στα χωριά μας, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινότητας και ερημώνουν. 

Η στάση του μοιάζει ανερμήνευτη και εκδικητική, αλλά απέναντι… σε ποιον; Στους ίδιους τους δημότες μας; Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Αλέκο και τους συνεργάτες τους να σοβαρευτούν, να αντιληφθούν πως διοικούν έναν Δήμο και οφείλουν να σέβονται και να προστατεύουν τους δημότες τους.

Ως «Δύναμη Ευθύνης» δεν επιτρέπουμε αυτή την κατρακύλα. Είναι προσβλητική για όλους μας και πλέον… επικίνδυνη.

Λευτέρης Αβραμόπουλος
Επικεφαλής «Δύναμη Ευθύνης»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή