Άρθρα – ΑπόψειςΔιαβάστε επίσης

Η Πέρυ Χαρτοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου

24 May 2023

«Μια αβάσταχτη ήττα για τον κόσμο που αντιστάθηκε στην καταστροφή και αγωνίστηκε»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου συνιστά μια αβάσταχτη ήττα για τον κόσμο που αντιστάθηκε στην καταστροφή και αγωνίστηκε μέσα σε συνθήκες μεγάλης καταστολής και χειραγώγησης, για τον κόσμο που θέλει να ζει σ’ ένα περιβάλλον αλληλεγγύης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δικαιοσύνης, διαφάνειας, ελευθεροτυπίας και ισότητας. Είναι μια στιγμή που παγιώνει την ηγεμονία ενός συντηρητικού, αυταρχικού, διεφθαρμένου κυβερνητικού μπλοκ, μια στιγμή που μουδιάζει και αποκαρδιώνει.

Δεν ανησυχώ για το μέλλον. Πολύ σύντομα οι ψηφοφόροι που έδωσαν αυτό το ποσοστό στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα αντιληφθούν το λάθος τους. Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου είναι μία ευκαιρία να μειώσουμε την εκλογική τους δύναμη, να μην τους επιτρέψουμε να είναι ανεξέλεγκτοι.

Εμείς δεν είμαστε μόνο για τα εύκολα. Είμαστε εδώ και για τα δύσκολα. Και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για όσα πιστεύουμε

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Καλή δύναμη για όσα έρχονται. Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον.

ΠΕΡΥ ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.