Λάρισα

Η προσπέραση 42χρονου Λαρισαίου κόστισε τη ζωή σε 38χρονο

21 Mar 2023
Η προσπέραση 42χρονου Λαρισαίου κόστισε τη ζωή σε 38χρονο

Καταδικάστηκε για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Καταδικαστική ήταν χθες η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για 42χρονο από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορούταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά από τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε 38χρονο τότε Βολιώτη.

Το δυστύχημα συνέβη στις 16/11/18, περίπου στις 8 μμ, όταν σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 42χρονος κινούμενος με μηχανάκι επί της οδού Γιάννη Δήμου στον Βόλο, επιχείρησε προσπέραση προπορευόμενου οχήματος σε σημείο με σήμανση διπλής διαχωριστικής γραμμής και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε σφοδρά με το μηχανάκι του άτυχου 38χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ζωή του.

Ο 42χρονος, ο οποίος ήταν παρών στην δικαστική αίθουσα αποδεχόμενος την πράξη του, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.