Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στα Τρίκαλα (φωτό)

Ψυχολογικό τονωτικό για τους διερχόμενους από το κατάστημα

Κι εκεί που περπατάς Οκτώβρη μήνα, ξαφνικά βγαίνεις μπροστά στο μαγικό σκηνικό της στολισμένης βιτρίνας με Χριστουγεννιάτικα και θυμάσαι ότι στα Τρίκαλα έρχονται πάντα πιο νωρίς λόγω του Μύλου των Ξωτικών.

Κι ευτυχώς, μιας και η ψυχολογική τόνωση έχει κι αυτή τη σημασία της μπροστά στα όσα δεινά μας ήρθαν μέχρι σήμερα στην περιοχή των Τρικάλων αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.

Εκεί, το Trikalanews.gr συνάντησε και την ιδιοκτήτρια της αλυσίδας Ιdea Home Ευαγγελία Κωνσταντίνου η οποία έβαζε και τις τελευταίες πινελιές στο σκηνικό.

Όπως είπε αποφάσισε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά να ξεκινήσει τον στολισμό και να βγάλει τη Χριστουγεννιάτικη σεζόν στις προθήκες του μαγαζιού, θέλοντας να ξορκίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Θεσσαλικές πόλεις.

Η ίδια, όπως μας είπε, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στα Τρίκαλα, όμως κατάγεται από Λάρισα και μένει στον Βόλο… Συνεπώς, τριπλό το χτύπημα και ιδιαίτερα πιεστικό σε κάθε επίπεδο.

Πάντως, η απόφασή της να στολίσει τόσο νωρίς και το σκεπτικό της, φαίνεται να δικαιώνεται αφού το σημείο της οδού Κανούτα όπου στεγάζεται το κατάστημα στρέφει το βλέμμα των διερχόμενων Τρικαλινών, και σίγουρα ομορφαίνει το πέρασμά μας.

Τώρα όσον αφορά προϊόντα και τιμές, μπορεί κανείς να βρει κανείς ιδέες για κάθε γούστο αλλά και κάθε βαλάντιο.

Το σημαντικό είναι η χαρά των Χριστουγέννων να φτάσει και φέτος στα σπιτικά μας και κυρίως στις ψυχές μας όσο γίνεται. Και αυτό, το κατάφερε η κα Κωνσταντίνου.

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή