Υπολοιποι ΔημοιΔιαβάστε επίσης

Η πρώτη εμποροπανήγυρις του Καλοκαιριού στην Καλαμπάκα

16 Jul 2023
Η πρώτη εμποροπανήγυρις του Καλοκαιριού στην Καλαμπάκα

Ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης μετά τον Εσπερινό του Προφήτη Ηλία

Ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης μετά τον Εσπερινό του Προφήτη Ηλία

Ξεκινάει την Τετάρτη 19 Ιουλίου η πρώτη εμποροπανήγυρις του καλοκαιριού στον νομό Τρικάλων στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr, ήδη όλα είναι έτοιμα να πάρουν τη θέση τους, οι πάγκοι είναι στην πλειοψηφία τους διαμορφωμένοι με τα προϊόντα να περιμένουν την τοποθέτησή τους και για ακόμη μια χρονιά – όπως το ορίζει η παράδοση- και από αύριο βράδυ θα αρχίσει η περιοχή να δέχεται χιλιάδες κόσμου.

Όπως και κάθε χρονιά, το λεγόμενο παζάρι, θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του ΟΣΕ και συγκεκριμένα στην οδό Κωτούλα, κάτω από τον σταθμό και αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή κίνηση όχι μόνο από μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά κυρίως και από τουρίστες που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Καλαμπάκα για να επισκεφθούν τα Μετέωρα.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.