Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων έως 29 Ιουνίου 2020

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 21 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευσεβίου Επισκόπου Σαμοσάτων, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Αριστοκλέους, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας», ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από ώρα 9:30 μ.μ έως 12:15 βραδινή Όρθρος και Θεία Λειτουργία για τους Εργαζόμενους Γονείς, και τους Μαθητές της Γ’ Λυκείου που ετοιμάζονται να διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα αναγιγνώσκεται σχετική Ευχή για την πνευματική ενίσχυση των διαγωνιζομένων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή