Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία ο ΑΟΤ στον Βόλο με καλό ποδόσφαιρο-Επίθεση από μπράβους καταγγέλει η ΠΑΕ

Ο Α Ο Τρίκαλα απέδωσε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στην έδρα του πρωτοπόρου Βόλου Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου , πήρε έναν πόντο με αποτέλεσμα 1-1 αλλά θα μπορούσε και να φύγει με μεγάλο τρίποντο καθώς ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η ΠΑΕ Τρίκαλα με ανακοίνωσή της καταγγέλει και επίθεση από μπράβους και απειλές στον Βόλο.
 
Πολύ καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο στο 15′ να έχει δοκάρι, όταν και ο Ντεντάκης με τακουνάκι είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Ο ΑΟΤ κατάφερε στο 18′ να πάρει το προβάδισμα, με τον Τσιμίκα να νικά τον Πίτκα με συρτό σουτ για το 1-0. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ανέβασαν στροφές, προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά τα Τρίκαλα αμύνονταν σωστά, κρατώντας το προβάδισμά τους. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπυλα του ημιχρόνου, με αυτό το υπέρ τους σκορ.

Τρομερή ευκαιρία για το 2-0 στο 50′ έχασε ο ΑΟΤ, με τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Πίτκα, ο οποίος κράτησε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Βόλου σταμάτησε και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα. Στο 67′ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζη από τον Ταΐρη. Ο Πίτου ανέλαβε την εκτέλεση στο 68′ και ήταν εύστοχος για το 1-1. Στο 79′ ευκαιρία για τα Τρίκαλα, όταν ο Μαρκόφσκι έστρωσε στον Σμυρλή που σούταρε, αλλά οι παίκτες των γηπεδούχων έβαλαν την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ.
 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης (67′ Πίσπας), Πέντα, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ (46′ Λούκας Γκαρσία), Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κότο (72′ Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Κόκας
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τσιμίκας, Σμυρλής (79′ Σισέ), Μαρκόφσκι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-1
Σπάρτη – Ηρακλής 0-1
Βόλος – ΑΟ Τρίκαλα 1-1
Αήττητος Σπάτων – Απόλλων Λάρισας 2-2
Πλατανιάς – Εργοτέλης 1-0
Ηρόδοτος – ΑΟΧ Κισσαμικός 2-1
Δόξα Δράμας – Αιγινιακός 2-0
Κέρκυρα – Απόλλων Πόντου  0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 41-20 45
2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 30-18 40
3. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 21-14 38
4. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 29-16 36
5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 22-15 36
6. ΚΕΡΚΥΡΑ 21-17 34
7. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 27-21 31
8. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 25-20 28
9. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 22-24 27
10. ΗΡΑΚΛΗΣ 21-19 27
11. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 12-22 25
12. ΤΡΙΚΑΛΑ 17-22 22
13. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 17-24 22
14. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 14-29 22
15. ΣΠΑΡΤΗ 14-28 15
16. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 16-40 13
16. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 16-40 13

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16 Μαρτίου
15.00 ΑΟΧ Κισσαμικός – Κέρκυρα (ΕΡΤ3)
15.30 Τρίκαλα – Πλατανιάς
Κυριακή 17 Μαρτίου
15.00 Βόλος – Σπάρτη
15.00 Ηρακλής – Αήττητος Σπάτων
15.00 Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης Άρτας
15.00 Εργοτέλης – Ηρόδοτος
15.00 Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας ( ΕΡΤ3 )
15.00 Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός
 
 
Άνανδρη επίθεση από μπράβους καταγγέλλει η ΠΑΕ Τρίκαλα
Ανακοίνωση καταγγελία για επίθεση μπράβων και απειλές εξέδωσε η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα μετά τον αγώνα : 
"Σήψη και εμετός.
Μετά το σημερινό αγώνα εναντίον του Βόλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κατακλύζουν.
Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να δοθεί κανένα δικαίωμα γίναμε μάρτυρες μιας ΑΝΑΝΔΡΗΣ επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια αισχίστου είδους.
Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγοντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό».
Γραφικές συμπεριφορές γραφικών ανθρώπων.
Και από δίπλα η Ελληνική Αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα βασικά καθήκοντα της απλός θεατής της όλης κατάστασης.
Και μαζί και ο ανήκουστος διαιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει κίτρινες κάρτες σε όποιον φορούσε το τιμημένο σήμα των Τρικάλων και να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ πέναλτι για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Πλέον είναι ξεκάθαρο! Πλέον είναι οριστικό.
Τα Τρίκαλα δε θα σας κάνουν τη χάρη ό,τι μέσο κι αν χρησιμοποιήσετε. Ό,τι αλητεία κι αν σκεφτείτε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ένα σας λέμε! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά.
Παρέα μας όλοι όσοι θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.
Το ταξίδι που έχει σαν βασικές έννοιες τις λέξεις ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ισονομία, συναγωνισμός!
Δε θα σας ακολουθήσουμε κύριοι στο κατήφορο με μπράβους και απειλές!
Ελλάδα 2019- Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΣΤΙΤΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΙΚΑ

Ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Μίλος Κόστιτς μετά την ισοπαλία στον Βόλο   , δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το εκπληκτικό από άποψης τακτικής παιχνίδι που έκαναν,  εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά που δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό στον Βόλο. Μετά από αυτό μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Αν κάποιος πριν ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι μας έλεγε αν είμαστε ικανοποιημένοι με τον έναν πόντο θα λέγαμε ναι. Αλλά τώρα που το παιχνίδι έχει τελειώσει αν πάτε στα αποδυτήρια θα δείτε ότι όλοι είναι απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε και χάσαμε δύο πόντους. Είναι όμως καλή η εικόνα μας, είπα ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε και στο τέλος θα υπολογίσουμε πόσους πόντους θα έχουμε . Όταν το γήπεδο είναι καλό όπως συνέβη σήμερα,  μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το δικό μας γήπεδο δεν είναι καλό και έχουμε αυτή την διαφορά στην εικόνα μας. Επίσης μέρα με την μέρα προπονούμαστε και βγάζουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες στα Τρίκαλα. Αγώνα με αγώνα παρουσιαζόμαστε πιο επιθετικοί και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν»

Τσιμίκας (παίκτης ΑΟΤ): «Εξ αρχής ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δουλέψαμε πολύ καλά πάνω στον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και το βγάλαμε αυτό στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή