Καθαρισμός καναλιών από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Στο πλαίσιο των διαρκών  παρεμβάσεων με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία των διαφόρων περιοχών του νομού, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στον καθαρισμό χωμάτινων αποστραγγιστικών τάφρων (καναλιών) από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση, στην περιοχή μεταξύ Παλαιομονάστηρου και Γόμφων του Δήμου Πύλης.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και των Προέδρων της Τοπικής Κοινότητας Παλαιομονάστηρου Θωμά Μπουτζιώλη και της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων Αθανάσιο Ποντίκα, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν μηχανικά μέσα για τον καθαρισμό και κατάλληλα μεταφορικά οχήματα για την αποκομιδή των προϊόντων εκσκαφής.

«Συνεχίζουμε να προσφέρουμε έργο  προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων στις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον. Πιστή στη δέσμευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και παρά την έλλειψη πόρων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παρεμβαίνει και δίνει λύσεις στοχευμένα σε όλο τον Νομό. Η ασφάλεια των πολιτών και  η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών, αποτελούν πρώτο μας μέλημα» δήλωσε σχετικά ο κ. Μιχαλάκης.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή