Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και όμως σήμερα ο Συνταγματάρχης Αδάμος χαμογελά και είναι …Υπερήφανος για το γιό του!

Είναι παράξενα το πως τα φέρνει η ζωή και όμως όλοι μας κρινόμαστε και εμείς από αυτό το μετερίζι που δεν χρωστάμε τίποτε και σε κανέναν κρίνουμε και κρινόμαστε …Αλλά η Υπόσχεση που έδωσε και κράτησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμένος την ώρα που ο Συνταγματάρχης Αδάμος πέταγε στα Ουράνια μας στον γιό του, μας έκανε να …Ανατριχιάσουμε!

Απρίλιος 2017 το Στράτευμα θρηνεί 4 νεκρούς Αξιωματικούς από την πτώση του Ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο!

Την ώρα που Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος αναχωρούσε για τα Ουράνια, πίσω στη ΓΗ ένας άλλος Αδάμος ο Μεγαλύτερος Γιός του, παραλάμβανε μαζί με τα Μετάλλια, τα Παράσημα και το Ξίφος του Πατέρα του δια χειρός ΥΕΘΑ…

Ενώ έδινε και την υπόσχεση να συνεχίσει όπως άλλωστε είχε αποφασίσει και ίδιος, να υπηρετήσει και αυτός την Πατρίδα, μέσα από την Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων, ακολουθώντας τα χνάρια του Πατέρα του!

Απο τις σπάνιες ανθρώπινες στιγμές που δείχνει το Μεγαλείο της Ελληνικής Ψυχής και ίσως το γιατί να ξεχωρίζουμε αν και είμαστε τόσο λίγοι!

Σήμερα ο ΥΕΘΑ Πάνος Κομμένος έκανε πραγματικότητα την Υπόσχεση του προς τον γιο του Συνταγματάρχου Αδάμου, Βασίλη του παρέδωσε ο ίδιος το ξιφίδιο στη ΣΣΕ …Μια κίνηση που σίγουρα απο ψηλά ο Συνταγματάρχης Αδάμος θα βλέπει και θα καμαρώνει για τον γιό του!

Πραγματικά η κίνηση ήταν άξια θαυμασμού και μπορεί να λέμε πολλά για τους Πολιτικούς, αλλά υπάρχουν και στιγμές που τα Μπράβο πρέπει να μας βγαίνουν αβίαστα!

veteranos.gr

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή