Υπολοιποι Δημοι

Καλαμπάκα: Ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή περιστατικών κλοπής το Πάσχα

12 Apr 2023
Καλαμπάκα: Ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή περιστατικών κλοπής το Πάσχα

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καλαμπάκας

Την Μ. Πέμπτη 13-04-2023, στις 10:30΄στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, οδός Οικονόμου αρ.7, ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με το Α.Τ.Μετεώρων , θα ενημερώσει τους συμπολίτες μας και θα διανείμει έντυπο υλικό της ΓΕΝ. ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, για την προστασία τους και την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών κλοπών σε βάρος τους, κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μετεώρων και θα λάβουν γενικές και ειδικότερες συμβουλές για την προστασία τους από περιπτώσεις απάτης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.