Καλαμπάκα: Ενημερωτική εκδήλωση για τον COVID-19

Ο Δήμος Μετεώρων με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα, έχοντας κύριο μέλημάτου την προστασία της υγείας των Δημοτών,θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – ενημέρωση για την συμπτωματολογία, την σωστή ιχνηλάτηση και τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19, σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και γιατρούς της πόλης μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την αίθουσα της Βιβλιοθήκης την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00,όπου οκάθε συμπολίτης μαςθα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα τα οποία θα απαντώνται άμεσα από τους αρμόδιους επιστήμονες.

Κλείνοντας ο Δήμος Μετεώρων καλεί τους ιδιώτες γιατρούς της πόλης μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση δίνοντας τις πολύτιμες γνώσεις τους και τις συμβουλές τους σχετικά με τον COVID-19 να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θώμο Γεώργιο στο τηλέφωνο 6970032801 δηλώνοντας έγκαιρα την συμμετοχή τους.

Για τον τρόπο αναμετάδοσης και παρακολούθησης της συζήτησης θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις με νεότερο δελτίο τύπου.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θεόδωρος Αλέκος©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή