Ελλάδα

Καμένα Βούρλα: Έσωσαν 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε από σουβλάκι

1 Aug 2023
Καμένα Βούρλα: Έσωσαν 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε από σουβλάκι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε από σουβλάκι.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε από σουβλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 4χρονος είχε επισκεφθεί, μαζί με την οικογένειά του, το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Την ώρα που το παιδάκι έτρωγε σουβλάκι, του στάθηκε ένα κομματάκι στο λαιμό, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν διασώστες και γιατροί που βρισκόταν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, ενώ άμεση και ψύχραιμη ήταν και η αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων, που με επικεφαλής την Υποδιοικήτρια του Τμήματος Μαριέττα Δεληστάθη, Αστυνόμος Α’,  πήραν το παιδάκι και σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεία μηχανής και με χρήση σειρήνων, το μετέφεραν με το περιπολικό στο ΚΥ Καμένων Βούρλων, όπου του έβγαλαν το ξένο σώμα και το παιδί κατάφερε να επανέλθει.

Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στο 4χρονο αγοράκι και βοήθησε στο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια υγείας του παιδιού.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.