Νομαρχιακά ΝέαΠρωτοσέλιδα

Κανένα κρούσμα σήμερα στα Τρίκαλα – Έξι νέα κρούσματα στη Θεσσαλία

13 Aug 2020
Κανένα κρούσμα σήμερα στα Τρίκαλα - Έξι νέα κρούσματα στη Θεσσαλία

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από  12/8/2020 ώρα 14:00  έως 138/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες.

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid ’19. Τα 3 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές με παλαιότερα κρούσματα ενώ το 1 προέρχεται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στη περιοχή του Αμπελώνα.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19. Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση στο νοσοκομείο της πόλης μετά από συμπτωματολογία.

– Στην περιοχή της Σκοπέλου
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19. Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (9.8.2020).

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.