Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Καστράκι: Aνέβηκε στον Άϊ Γιώργη τον «Μαντηλά» φορώντας μπλούζα με τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών

23 Apr 2023

Aνέβηκε πρώτος στον βράχο, τιμώντας την μνήμη των κοριτσιών

Μπλούζα με τα ονόματα των τριών αγγελουδιών που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών, φορούσε σήμερα ο πρώτος αναρριχητής που ανέβηκε  στον Άϊ Γιώργη τον «Μαντηλά» στo Καστράκι.

Ο έμπειρος αναρριχητής Χρήστος Μπαταλογιάννης, ήταν αυτός ο οποίος και φέτος ανέβηκε πρώτος στον βράχο, τιμώντας την μνήμη των κοριτσιών, φορώντας μια μαύρη μπλούζα με τα ονόματά τους και την ημερομηνία του δυστυχήματος.


Μπράβο Χρήστο…

 

stagonnews.gr
trikalanews
Author: trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.