Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγελία: Θανάσιμη παγίδα σε παιδική χαρά στην πόλη σας

Επιστολή επισκέπτη των Τρικάλων για την περιβόητη παιδική χαρά των … Γερμανών.
 
Για «θανάσιμη παγίδα σε παιδική χαρά στην πόλη σας», κάνει λόγο επιστολή επισκέπτη της πόλης των Τρικάλων που αναφέρει τα εξής:
«Στην Οδό Καλαμπάκας πριν το mymarket που βρίσκεται απέναντι από το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων έτυχε να σταματήσω με τον εξάχρονο γιό μου για να παίξει.

Του άρεσε πολύ η αναπαράσταση της πύλης Nabburg και περνώντας από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα κατεβήκαμε να παίξουμε. Όποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του συγκεκριμένου χώρου το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραιτηθεί αφού πρώτα διορθώσει την συγκεκριμένη θανάσιμη παγίδα που έχουν αφήσει για τα παιδιά.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που θα σας στείλω χωρίς υπερβολή οποίος δεν προσέξει το συγκεκριμένο σημείο θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Όποιος επαναλαμβάνω έχει την αρμοδιότητα αυτών των χώρων είναι άσχετος και ανίκανος να συνεχίσει την δουλειά του.

Έχουν ξηλώσει έναν μεταλλικό στύλο μέσα από τον χώρο που παίζουν τα παιδιά και άφησαν εκτεθειμένη την βάση της με τα μπουλόνια δέκα πόντους από το έδαφος και τα καλώδια του ρεύματος σε κοινή θέα. Αυτό είναι εγκληματικό και στο πρώτο σοβαρό συμβάν θα ψάχνουμε να αποδώσουμε  ευθύνες. Είναι ξεκάθαρο ότι φταίνε οι αρμόδιοι υπάλληλοι και με την σειρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Σας παρακαλώ πολύ ενημερώστε μέσα από την σελίδα σας μήπως και προλάβουμε κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Τα μπουκάλια με το νερό τα τοποθέτησα εγώ προς αποφυγή ατυχήματος.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή